Komplett checklista för bröllop: Planera inför den stora dagen

Skrivet av redaktionen på Weddio
Checklista för bröllopsplanering

Att planera sitt bröllop är en fantastisk resa fylld av förväntan och glädje. Samtidigt är det mycket att hålla reda på, vilket kan kännas överväldigande. Denna checklista är framtagen för att hjälpa er, svenska brudpar, att steg för steg planera ert drömbröllop – från de allra första förberedelserna till själva bröllopsdagen. Med ett personligt och varmt tonfall guidar vi er genom alla viktiga moment och några extra detaljer som ofta glöms bort på vägen. Denna praktiska checklista underlättar bröllopsplaneringen avsevärt, se till att börja i tid då det är mycket som skall göras inför bröllopet.

Vill du ha mer kontext till varje steg? Läs vår kompletta guide till att planera ett bröllop.

Vill du ladda ner checklistan som pdf? Klicka här!

Tips: Känn er fria att anpassa checklistan efter just era behov och tidsramar. Inget brudpar är det andra likt, så gör de ändringar ni behöver för att få allt att passa er. Det viktigaste är att ni känner er trygga i planeringen och att ni har roligt under tiden. Nu kör vi igång!

12+ månader innan bröllopet – Börja planeringen

Bröllopslokal, vigsel lokal

Den första etappen är att lägga grunden för bröllopet. Här fastställer ni ramarna: vilka önskningar ni har, hur mycket det får kosta och när och var allt ska ske. Börja med de stora besluten och boka det som är mest eftertraktat så tidigt som möjligt – populära datum och platser bokas upp långt i förväg. Det är nu äventyret börjar på riktigt!

  • Bestäm bröllopsdatum och sätt en preliminär budget. (Öppna gärna ett separat bröllopskonto för utgifter.)
  • Skapa en vision för bröllopet: fundera på tema, stil, färgpalett och vilken känsla ni vill ha.
  • Gör en första gästlista för att uppskatta ungefär hur många ni vill bjuda.
  • Boka vigsellokal (kyrka eller borgerlig vigselplats) och boka bröllopslokal / festlokal för bröllopsfesten. Se över vad som ingår (t.ex. bord, stolar, ljudanläggning).
  • Anlita nyckelleverantörer tidigt: exempelvis fotograf/videograf och catering. Populära fotografer och festlokaler får ofta bokningar över ett år i förväg, så börja planera ert bröllop tidigt.
  • Bestäm er för vigselns form: kyrklig eller borgerlig. Boka i så fall präst eller vigselförrättare så snart datum och plats är klart.
  • Utse tärnor och marskalkar (brudtärnor och best men) samt toastmaster/toastmadame (och ev. ett värdpar). Fråga dem i god tid så att de kan boka upp datumet och börja hjälpa till vid behov.
  • Överväg att anlita en bröllopskoordinator om ni önskar professionell hjälp med planeringen.
  • Påbörja idéinsamling: skapa en inspirationspärm eller Pinterest-board där ni samlar bilder och tankar för kläder, dekoration, mat etc.
  • Fundera över övriga leverantörer ni kan behöva: t.ex. DJ/band, florist, trycksaker (inbjudningar, program), transport (bröllopsbil) med mera. Börja ta in offerter eller reservera preliminärt.
  • Planera bröllopsresan i stora drag: om ni tänker åka direkt efter bröllopet, kolla upp resmål, budget och eventuell ledighet i tid.
  • Överväg juridiska frågor: Behöver ni skriva ett äktenskapsförord? Om ja, kontakta en jurist för rådgivning.

9–12 månader innan bröllopet – Stora beslut

Bröllopsbuket, bröllopskläder och bröllopsfotografering av brudpar

Nu börjar pusselbitarna falla på plats. Ni har kanske redan bokat de största bitarna som lokal och fotograf. Under den här perioden går ni vidare med att anlita fler leverantörer och få ordning på praktiska detaljer kring kläder och kommunikation med gästerna. Det är en spännande fas där bröllopet börjar ta form på riktigt!

  • Skicka “Save the Date”-kort eller digital inbjudan till gäster, speciellt om bröllopet är stort eller många gäster behöver resa långväga. (Då kan de boka in datumet tidigt.)
  • Boka musik/underhållning: anlita DJ, liveband och/eller solist för vigseln. Välj någon som passar er stil (både för ceremonimusik och fest).
  • Välj florist: Boka en florist som kan ordna brudbukett, corsage, tärnbuketter och eventuella blomsterarrangemang till festlokalen.
  • Ordna transport Om nödvändigt: exempelvis bröllopsbil för er två och kanske buss eller samåkning för gäster mellan vigsel och festlokal på er bröllopsdag.
  • Påbörja jakten på bröllopskläder: prova ut brudklänning och/eller brudgumskostym. Tänk även på accessoarer som skor, slöja, smycken och liknande.
  • Boka hår- och makeup-artist till den stora dagen (om ni inte redan gjort det). Populära stylister blir fort uppbokade.
  • Bestäm bröllopstema och dekorationsstil mer konkret. Börja skissa på hur lokalens dekor ska se ut (färger, blommor, ljus, etc.) och om ni behöver hyra dekor.
  • Ringar: börja titta på vigselringar om ni inte redan gjort det. Beställ i god tid så att de hinner tillverkas och graveras innan vigseln.
  • Brudföljet & kläder: Om ni har tärnor och marskalkar, börja diskutera deras klädsel. Överväg om ni vill koordinera färger eller ge förslag, samt om ni ska stå för kostnaden för kläderna eller inte.

6–9 månader innan bröllopet – Finputsning

Bröllopstema och dekoration planering

I den här fasen är det dags att få detaljerna på plats och se till att planerna går från idé till verklighet. Ni börjar nu få en tydlig bild av hur dagen kommer att se ut. Under de kommande månaderna handlar det mycket om att koordinera och bekräfta: inbjudningar ska ut, maten ska bestämmas och kläderna sys upp. Allt börjar falla på plats!

  • Inbjudningar: Skapa eller beställ bröllopsinbjudningar. Skicka ut dem ca 6 månader innan bröllopet. Se till att få med all viktig information: datum, tid, plats för vigsel och fest, klädselkod, OSA (svarsdatum) och kontaktuppgifter. Meddela också om ni önskar ett barnfritt bröllop, och inkludera toastmasterns kontaktuppgifter så att gäster som vill hålla tal kan anmäla sig i förväg.
  • Gästlista: När inbjudningarna är utskickade, håll koll på svaren. Anteckna önskemål om specialkost och börja skissa på bordsplaceringen allteftersom svaren kommer in.
  • Bröllopskläder: Beställ brudklänningen och brudgumens kläder nu om ni inte gjort det – många designade klänningar har leveranstid. Även eventuella tärnklänningar eller marskalkarnas kläder bör beställas/fixas vid det här laget.
  • Ceremonin: Planera vigselakten. Välj musik till intåg/uttåg, fundera på om ni vill skriva egna löften, välj texter/låtar till eventuella läsningar eller solosång.
  • Meny & dryck: Träffa catering- eller restaurangpersonal för att spika meny och proväta maten. Bestäm vilka drycker (vin, öl, alkoholfria alternativ) som ska serveras till maten och vid skål.
  • Provsmink & hår: Boka in en provsminkning och provuppsättning för bruden (och kanske även för tärnor om de ska få professionell styling). Det är bra att testa olika frisyrer och smink så att ni känner er nöjda.
  • Logi för gäster: Om många gäster kommer från annan ort, undersök boendealternativ. Reservera ett antal rum på ett närliggande hotell eller förhandla rabattkod. Dela informationen med gästerna (t.ex. på er bröllopshemsida eller i inbjudningsbrevet).
  • Dekorationer: Börja köpa in eller tillverka dekorationer: bordsdekorationer, ljus, vimplar, gästbok, fotohörna-props etc. Överväg att hyra vissa saker från bröllopsbutiker om det är mer praktiskt än att köpa.

4–6 månader innan bröllopet – Finslipa detaljerna

Bordplacering bröllop, serveringspersonal bröllop och bröllopsdekoration

Nu har ni kommit långt och det är dags att finslipa detaljerna inför den stora dagen. Under denna period får ni en tydligare bild av exakt hur allt kommer att gå till. Det handlar om att bekräfta, beställa och dubbelkolla. Snart är det dags!

  • Tårta: Välj bröllopstårta och anlita en konditor. Gör provsmakning av olika smaker och designa utseendet på tårtan så att den matchar övriga temat.
  • Trycksaker: Beställ eller designa trycksaker som vigselprogram, festprogram, menyblad, bordsnummer, placeringskort, skyltar etc. Se till att de håller en enhetlig stil.
  • Sittplan: Börja skissa på bordplaceringen inför middagen. Använd till exempel post-it-lappar för gästernas namn på en ritning över lokalen så att ni enkelt kan flytta runt innan ni låser placeringen.
  • Löften & tal: Skriv era vigsellöften (om ni ska ha egna) och börja fundera på om ni som brudpar vill hålla tal under middagen. Öva gärna i förväg om ni planerar att tala själva.
  • Smekmånad: Om ni ska åka på bröllopsresa, boka den nu om det inte är gjort. Kolla upp eventuella visum, vaccinationer och att era pass är giltiga långt nog efter resan.
  • Träffa vigselförrättaren: Boka in ett möte med prästen eller vigselförrättaren för att gå igenom ceremonins upplägg och era önskemål kring den.
  • Koordinering: Ha avstämningsmöten med viktiga leverantörer (fotograf, catering, florist, underhållning) för att bekräfta tider, platser och önskemål. Se till att alla har skrivit under avtal och att de har fått nödvändig information.

2–4 månader innan bröllopet – Finjustering

Brudtärnor planering av bröllopskläder för brudpar, brudtärnor och brudgummar

Bröllopet närmar sig med stormsteg! Nu gäller det att se till att alla bitar faller på plats och att inget viktigt glöms bort. Under den här perioden fokuserar ni på sista provningar, formella papper och att få klart de sista planerna för festens genomförande.

  • Formella papper: Ansök om hindersprövning hos Skatteverket (intyg om hinderfrihet; detta kan tidigast göras 4 månader före vigseln). Passa även på att ansöka om eventuellt namnbyte om någon av er ska byta efternamn efter vigseln.
  • Kostym & klänning: Gör första provning av brudklänningen hos en sömmerska och låt sy in/justera så den sitter perfekt. Samma sak gäller brudgummens kläder – prova hela outfiten (inklusive skor) och justera vid behov.
  • Hår & smink: Ha en ordentlig konsultation och provuppsättning hos frisören samt sista test av sminket, så att allt är spikat inför dagen.
  • Blommor: Beställ brudbukett samt blommor till corsage, tärnor och dekorationer från er florist. Gå igenom vilken stil och vilka blommor som önskas (ta hänsyn till säsongens blommor).
  • Mat & dryck: Bekräfta slutgiltigt menyn och drycker med cateringfirman/restaurangen. Dubbelkolla även specialkostalternativ för de gäster som behöver det.
  • Musikval: Bestäm spellista och låtar för viktiga moment: intåg, uttåg, första dansen, bukettkastning etc. Skicka era önskelåtar till bandet/DJ i förväg så de kan förbereda sig.
  • Schema & toastmaster: Börja sätta ett preliminärt körschema för bröllopsdagen (tidslinje för vigsel, middag, tal, dans mm). Gå igenom det med er toastmaster så att hen är redo att hålla i trådarna.
  • Ev. repetitioner: Planera en generalrepetition inför vigseln om möjligt, så alla (ni själva, präst/vigselförrättare, tärnor, marskalkar, ev. inblandade barn) vet vad som gäller under ceremonin. Detta kan ske någon dag eller veckan innan bröllopet.
  • Bekräfta bokningar: Ta kontakt med alla bokade leverantörer (fotograf, musik, blomster, transport, catering, lokalansvarig etc.) och bekräfta tider, platser och eventuella särskilda önskemål. Se till att alla har kontaktuppgifter till varandra vid behov, så ni kan hålla koll på allt som behöver göras.

1–2 månader innan bröllopet – Nästan klart!

Vigselceremoni planering, vigselring

Nu är det inte långt kvar och det mesta är på plats. Det är dags att finslipa det allra sista och förbereda er för att snart få njuta av er stora dag. Här handlar det om att slutföra, dubbelkolla och börja förbereda er själva mentalt och praktiskt inför bröllopet.

  • Gäst-RSVP: Få in de sista OSA (svar från gäster) och slutjustera gästlistan. Ring upp dem som inte svarat. Lås den slutgiltiga gästlistan och meddela antal till catering och lokal.
  • Bordplacering: Färdigställ sittordningen. När ni vet exakt vilka som kommer kan ni göra klart bordsplaceringen och trycka upp placeringskorten.
  • Körschema: Slå fast det detaljerade tidsschemat för bröllopsdagen (körschemat). Gå igenom det med toastmaster, värdar och berörda leverantörer (fotograf, band etc.) så att alla är synkade inför dagen.
  • Förövning: Öva på er första dans (brudvals eller annan dans) om ni planerar att ha en sådan, så ni känner er bekväma att uppträda inför gästerna.
  • Klara kläderna: Hämta ut den färdiga brudklänningen från skräddaren och provgå den med alla accessoarer. Låt brudgummen prova hela sin utstyrsel igen så att allt fortfarande sitter bra.
  • Småinköp: Införskaffa de sista detaljerna: gästbok, ringkudde, ris eller konfetti att kasta, tomtebloss, tårtdekoration – allt smått som ibland missas.
  • Ringar: Se till att era ringar är redo: lämna in dem för putsning hos juveleraren om de behöver glansas upp. Hämta ut dem i tid.
  • Kontakt med gästerna: Skicka ut ett sista informationsmail till gästerna några veckor innan bröllopet. Tacka dem för att de kommer, påminn om tid och plats, klädsel samt eventuell vägbeskrivning. (Ni kan även hänvisa till er bröllopshemsida för mer detaljer.)
  • Packa för smekmånad: Om ni ska resa iväg strax efter bröllopet, börja packa resväskan nu. Se över pass, biljetter, hotellbekräftelser och annat så allt är redo.

Veckan innan bröllopet – Sista förberedelserna

Bröllopscatering

Sista veckan! Nu pirrar det säkert av förväntan. Den här veckan handlar det om att knyta ihop säcken, fixa de allra sista detaljerna och sedan släppa alla måsten inför dagen D. Se till att ni även tar hand om er själva – ät och sov ordentligt inför bröllopsdagen, så att ni har energi att njuta fullt ut.

  • Bekräfta med leverantörer: Ta en sista avstämning med varje leverantör/företag: bekräfta exakt tid de ska dyka upp (fotograf, florist, catering, transport, musik osv) och att de hittar till platserna. Dela ut kontaktlistor så att alla kan få tag på varandra vid behov.
  • Skönhetsförberedelser: Unna dig själv lite egenomsorg: gör sista minuten-skönhetsfix som naglar, ansiktsbehandling (dock inte för nära inpå om du är känslig), brynplockning etc. Se även till att brudgummen får sig en frisörklippning om behövs.
  • Packa ”nödväskan”: Sätt ihop en akutväska för dagen med saker som kan rädda små kriser: säkerhetsnålar, nål & tråd, huvudvärkstabletter, plåster, deodorant, smink för touch-ups, våtservetter, fläckborttagningsspray, extra strumpbyxor etc.
  • Skor & kläder: Se till att alla kläder är hängda, strukna och förberedda. Gå in skorna ordentligt hemma nu de sista dagarna så att de är bekväma (förhindra skavsår). Packa ner extraskor om ni planerar byta till bekvämare dansskor senare under kvällen.
  • Ringar & vigselbevis: Dubbelkolla att ni har vigselringarna framlagda och att hindersprövningsintyget är överlämnat till vigselförrättaren (ofta sker detta vid en eventuell vigselrepetition).
  • Brudföljet: Gå igenom med tärnor, marskalkar och toastmaster vilka uppgifter de har under dagen. Dela ut eventuella checklistor: vem tar med gästboken, vem hämtar tårtan, vem är ansvarig för presenter osv.
  • Dagen innan: Försök få så mycket som möjligt klart denna dag. Dekorera lokalen och kyrkan/vigselplatsen (om ni får tillträde dagen innan). Hämta eventuell hyrd utrustning eller se till att leveranser (t.ex. tårta, blommor) har kommit fram. På kvällen, ta ett avkopplande bad eller gör något lugnande tillsammans med nära vänner, och se till att komma i säng i god tid.

Bröllopsdagen – Nu är den här!

Bröllopsdagen, vigsel ceremoni

Nu är det dags att släppa alla måsten och njuta av varje ögonblick. Ni har planerat, fixat och förberett – idag är det er dag att fira kärleken! Försök att vara i nuet och låt andra hantera eventuella små strul som uppstår. Idag ska ni bara glittra och ha det underbart tillsammans med era kära.

  • Starta dagen lugnt: Vakna i god tid och ät en ordentlig frukost (ni behöver energin!). Planera för en lugn morgon utan stress.
  • Förbered er: Bruden går till frisör och makeupartist enligt schemat, brudgummen gör sig i ordning. Se till att ha någon (t.ex. toastmaster eller en vän) som håller koll på tiden så att ni är klara för vigseln enligt plan.
  • Glöm inte ringarna! Dubbelchecka att vigselringarna finns med hos den som ska räcka fram dem under ceremonin (t.ex. marskalken/bästmannen).
  • Säg JA: Under vigseln, ta in ögonblicket. Det är nu det händer! Låt gäster och fotograf sköta resten – fokusera bara på varandra och säg det där magiska ”JA”.
  • Fira och mingla: Efter vigseln är det dags för gratulationer, brudskål och mingel. Njut av stunden med era gäster. (Passa gärna på att ta några familjefoton här innan alla gäster går till festen.)
  • Under middagen: Slappna av och häng med i festprogrammet. Låt toastmastern styra upp tal och lekar. Skåla, skratta och fäll en tår av rörelse – nu skapar ni minnen för livet.
  • Första dansen & fest: När middagen är avklarad är det dags att tända dansgolvet. Ni tar första dansen – bara ni två i centrum. Sedan är festen igång! Njut av kvällen, känn musiken och kärleken från alla omkring er.
  • Lev i nuet: Framför allt – ta in varje ögonblick under dagen. Små stunder som blicken ni ger varandra på väg ut från vigseln, känslan när alla gäster ställer sig upp för er, eller skratten under ett spontant tal – allt detta är ovärderligt. Låt inget stoppa er från att ha den bästa dagen i ert liv!

Ofta bortglömda detaljer

Trots den bästa planering är det lätt att missa några små men viktiga detaljer. Här är en handfull saker som många brudpar glömmer att tänka på i förväg – ta en titt och se om något är relevant för er, så kan ni förekomma överraskningar:

  • Plan B för vädret: Om ni planerar vigsel eller mingel utomhus, ha alltid en backup-plan vid regn eller dåligt väder. Hyra tält, ta med paraplyer till brudföljet och ha filtar för kyliga kvällar kan rädda dagen.
  • Barn på bröllopet: Fundera i förväg på hur ni vill göra med barn. Om barn är välkomna, kan det vara klokt att ordna någon form av barnpassning eller lekhörna så föräldrarna kan slappna av. Om ni väljer att ha ett barnfritt bröllop, var tydliga med det i inbjudan för att undvika missförstånd.
  • Extra skor & kläder: Efter en lång dag i fina men kanske obekväma skor är det guld värt att kunna byta om. Ha med er ett par bekväma skor att dansa i på kvällen (t.ex. ballerinas eller sneakers för bruden, extra loafers för brudgummen). Överväg även en extra skjorta för brudgummen om den första blir svettig under middagen, samt extrastrumpbyxor för bruden.
  • Toastmasterns roll: En bra toastmaster är guld värd för att hålla kvällen flytande. Se till att ni tidigt informerar er toastmaster om tidsplanen, vilka som ska hålla tal och andra programpunkter. Ge hen ett detaljerat körschema och eventuellt kontaktinfo till talare. Om toastmastern är ovan kan ni skriva en kort toastmasterguide eller ha ett planeringsmöte så att hen känner sig trygg i rollen.
  • Akut-kit: Många glömmer att förbereda ett nödkit för dagen. Ni kommer tacka er själva om ni har förberett plåster för skavsår, huvudvärkstabletter, fläckborttagare, myggstift (om utomhus på sommaren!), tejp, sax, extra smink, hårnålar och annat smått som kan behövas. Ge ansvaret till en tärna eller vän att hålla kollen på väskan under dagen.
  • Städning & dagen efter: När festen är slut är ni förmodligen helt slut. Tänk i förväg ut vem som hjälper till att plocka undan/dekorera av och hämta eventuella kvarlämnade saker i lokalen nästa dag. Kanske kan några vänner eller familjemedlemmar utses som ansvariga för att samla ihop presenter, ta hand om blommor och se till att lokalen lämnas i fint skick.
  • Tackkort: Mitt i all planering före bröllopet är det lätt att glömma efterarbetet. Förbered gärna en lista på vilka ni vill tacka och se till att ha gästernas adresser redo. Efter bröllopet är det tradition att skicka ut tackkort till gästerna som kom och de som gav gåvor. Om ni redan införskaffat vackra tackkort i förväg blir tröskeln lägre att få dem skrivna och utskickade i god tid efter bröllopsresan.

Mall för körschema (bröllopsdagens tidslinje)

För att bröllopsdagen ska flyta på smidigt är ett detaljerat körschema ovärderligt. Ett körschema är i princip dagens tidtabell: vad som ska hända när och vem som är ansvarig för att det blir gjort. Genom att dela detta schema med toastmaster, värdar, catering, fotograf och andra inblandade säkerställer ni att alla jobbar mot samma plan. Nedan ser ni en exempelmall för ett bröllop som börjar med en tidig eftermiddagsvigsel och fortsätter med middag och fest på kvällen. Anpassa den efter era egna tider och upplägg:

TidAktivitetAnsvarig/Kommentar
07:00Brudparet vaknar, äter frukost och förbereder sig inför dagen.– (Starta dagen utvilade!)
09:00Bruden åker till frisör/makeup. Brudgummen umgås med marskalkar, duschar och klär sig.Frisör, makeupartist (för bruden)
11:00Fotograf anländer för ”getting ready”-foton.Fotograf (ev. hos bruden först, sedan brudgum)
12:30Bruden är färdigstylad och klär på sig klänningen med hjälp av tärna. Brudgummen klär på sig sin kostym.Tärna hjälper bruden
13:00Vigselceremoni börjar.Präst/vigselförrättare leder ceremonin
13:30Vigsel avslutas. Brudparet hälsas av brudföljet utanför med ris/bubblor. Familjefoton tas vid vigselplatsen.Fotograf samordnar foton
14:00Brudskål och mingel med snittar och dryck.Serveringspersonal ser till att dryck & snittar finns. Toastmaster håller litet välkomsttal.
15:00Brudparet smiter iväg en stund för porträttfotografering. Under tiden minglar gästerna vidare eller tar sig till festlokalen.Fotograf med brudpar; toastmaster ansvarar för gästerna.
17:00Gästerna sätter sig till bords i festlokalen.Toastmaster hjälper folk till rätta enligt bordsplacering.
17:15Brudparet anländer till middagen (högtidligt intåg).Toastmaster presenterar brudparet, musik spelas.
17:30Förrätt serveras.Catering/servis. Toastmaster öppnar upp för tal under middagen enligt schema.
19:00Varmrätt och tal. Under middagen varvas rätter med tal och eventuella lekar enligt toastmasterns schema.Toastmaster introducerar talare (t.ex. föräldrar, vänner).
20:30Bröllopstårtan rullas in. Brudparet skär första biten. Kaffe och avec serveras.Catering/servis (musik i bakgrunden).
21:00Första dansen. Brudparet intar dansgolvet för sin brudvals/första dans.Band/DJ spelar brudparets låt.
21:05Dansgolvet öppnar för alla gäster. Baren öppnar. Festen startar på riktigt!Band/DJ höjer tempot. Barpersonal serverar.
23:00Nattamat serveras (t.ex. korv med bröd eller pizza slices).Catering ställer fram nattmatbuffé.
00:00Brudparet tackar för sig och smiter iväg till sitt rum.(Ofta lämnar brudparet festen lite tidigare.)
01:00Festen avslutas officiellt. Sista dansen för de kvarvarande gästerna.Toastmaster avrundar och tackar alla.

(Tiderna ovan är endast exempel. Ert schema kan se annorlunda ut beroende på vigseltid, hur länge ni har lokal tillgång, antal talare osv. Det viktigaste är att ha en tydlig tidsplan och kommunicera den till de som behöver veta.)

Lycka till med er bröllopsplanering! Med den här checklistan i handen är ni förhoppningsvis väl förberedda för varje steg i planeringen av er bröllopsdag. Kom ihåg att njuta av resan mot bröllopsdagen – det är en del av upplevelsen. Varje avbockad uppgift tar er närmare dagen då ni får fira kärleken tillsammans med alla era nära och kära.

Grattis och ha så kul på vägen mot ert drömbröllop!

Letar du efter något till ditt bröllop?
Då har du hittat rätt! Weddio är plattformen som samlar Sveriges bästa leverantörer inom bröllop.
Ett glatt bröllopspar på en åker